Gulvafslibning – Hvor benyttes afslibning af trægulve?

Alle trægulve kan friskes op med en gulvafslibning såfremt der er nok træ af afslibe af. Massive plankegulve og parketgulve kan normalt afslibes et utal af gange. Vi hjælper dig gerne med en vurdering og tjek af dine trægulve. Hvorfor handle med os? Vi har hurtig levering, bruger kvalitetsprodukter, overholder vores aftaler indenfor den aftalte tid og er utrolig konkurrencedygtige på vores priser.

Gulvafslibning opfrisker selv meget gamle trægulve

Afslibning af trægulve udføres med en stor gulvslibemaskine. Gulvlægning er også muligt såfremt det gamle trægulv saneres. Her benytter vi klodser af bedste kvalitet kan lægges, afslibes og overfladebehandles, så de kan anvendes i forsamlingslokaler og boliger.

Afslibning og gulvbehandling

Såfremt du ønsker olie eller sæbebehandling, så bliver det poleret på, altså produktet bliver varmet op, så det trænger dybt ned I træet. Om man skal have lakeret eller olieret eller sæbebehandlet sit gulv afhænger helt og holdent af gulvtypen, træsorten, og hvordan gulvet bruges. Her kan man vælge forskellige former for overfladebehandling:

• Lakering
• Oliebehandling
• Voksbehandling
• Ludbehandling
• Sæbebehandling

Man kan vælge en almindelige lud, der bevarer træets naturlige farve, eller en hvid lud, hvis man ønsker et hvidpigmenteret udseende. Afslibning af terrasse – gulvafslibning af terrasse – opfriskning af terrasse. Større slidstyrke – en korrekt afslibning og professionel efterbehandling med kvalitetsprodukter holder længere og er stærkere.

Gulvlægning og gulvmontering

Når et trægulv lægges uden at blive fastgjort med søm, skruer eller lim, så kaldes det et flydende gulv. Når vi påbegynder en opgave som omfatter en af de former for gulvservice som firmaet tilbyder, så garanteres det, at den tidsfrist som opstilles bliver overholdt. Forskellen mellem et en god og dårlig løsning falder på, hvilke produkter og maskiner, der benyttes. Det vil med andre ord sige, at når lakeringen er færdig i den ene ende, så er lakken allerede tørt i den anden.

Gulvrengøring og gulvpleje af trægulve

Men det er ingen tvivl om, at et lakeret gulv er langt det letteste at rengøre, samt vedligeholde. Vi benytter markedes bedste gulvbehandlingsprodukter og har meget erfarne medarbejde. Vores maskine støver mindre end et milligram pr. kubikmeter luft, hvilket svarer til kun en tredjedel af arbejdstilsynets grænse for at arbejde uden støvmaske. KOntakt os gerne for en snak om muligheder for opfriskning af dine trægulve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *